A--0A-EG - IL - M2-0

Kul om Sluta Röka

Roligt om sluta röka

Det finns mycket kul eller trevligt att rapportera om att bli rökfri och rökavvänjning. Här kommer det upp roliga bilder och intressanta texter om att bli tobaksfri och slippa suget av cigaretter. Förutom detta presenteras komiska citat eller detaljer om att sluta röka. Det är viktigt att ha rätt information för att lyckas sluta röka men ännu viktigare är din inställning till att lyckas sluta röka.

Sluta rök och tjäna 1 000 000 SEK

Sluta rök och tjäna 1.000.000 SEK Att röka kostar otroligt mycket pengar. För en person som röker hela sitt korta liv kostar det ungefär 1 miljon kronor. Fundera på vad du kan göra med 1.000.000 kr. Hundra semesterresor är ju aldrig fel eller 25.000 trisslotter kan ju vara kul att skrapa.

Bara förlorare röker

Bara förlorare röker Studier har visat att de som röker var sämre i skolan, tjänar mindre pengar, tar fler SMS-lån, har mer enformiga arbeten, blir sjukare oftare och lever kortare. Du kan själv bestämma om du vill röka och vara en förlorare eller om du vill ändra dit liv.

Vaccinera dig för att sluta röka

Vaccinera dig för att sluta röka Det går faktiskt att vaccinera sig om man vill sluta röka.

Akupunktur mot röksug

Akupunktur mot röksug Här kommer snart en kul bild om sluta röka men en rolig text rörande terapeuter.

H-EG - IL - M2-1

Rökning dödar

Rökning dödar Världshälsoorganisationen WHO räknar med att 6 miljoner rökare dör en förtida död i år och att 1 miljon dör av passiv rökning. Du kan dock göra något åt det genom att sluta röka idag.

Sluta röka nu

Sluta röka nu Om du slutar röka idag så kommer din kropp återhämta sig en del och risken att du kommer drabbas av rökrelaterade sjukdomar minskar mycket kraftigt. I morgon kan det vara för sent!

Röka i plugget

Sluta röka med hjälp av hypnos


Hjälp med att sluta röka får du hos

Allt om att sluta röka

Här hittar du mycket värdefull information och viktigt fakta om att sluta röka men även en hel del om rökavvänjning och hur du kan bli helt nikotinfri.

I-EG - IL - M2-3


Meny - Sluta röka
Till förstasidan på www.sluta-röka.seHögst upp på sidan om att sluta rökaLängst ned på sidan om att sluta röka
SverigeUtomlandsFöretagNyheter