A--0A-EG - IL - M2-0

Svenska länkarna om sluta röka

Svenska länkar om rökavhjälpning

När ni letar efter fakta eller info om att sluta röka på svenska så finns det så otroligt mycket information så att det kan vara svårt att veta var man ska börja. Dessutom finns det många företag som vill locka er att köpa deras produkter som kan hjälpa er att sluta med rökningen. Detta är ofta produkter som gör att ni har ett fortsatt nikotinberoende eftersom om ni kommer över ert nikotinberoende kan inte företagen fortsätta sälja beroendeframkallande produkter till er. Detta kan vara produkter som t.ex. snus, e-cigaretter, nikotintuggummi.

Ofta kan det vara svårt att hitta bra och relevant information om att sluta röka, rehabilitering från nikotinberoende och tobak eftersom det finns så många kommersiella företag så att opartiskt och objektiv fakta inom området kan lätt döljas. Lättaste sättet att hitta riktig fakta om attsluta röka eller en rökavvänjning är på informationssidor som samlat de bästa länkarna om att sluta röka men även har konkreta tips på hur man bäst kan lyckas.

Bra svenska webbsidor om att sluta röka

Du kan hitta många bra länkar om att sluta röka, BLI tobakfri på dessa svenska webblänkar och om quit smoking på engelska länkar längre ned.


H-EG - IL - M2-1

Hjälp med att sluta röka får du hos

Allt om att sluta röka

Här hittar du mycket värdefull information och viktigt fakta om att sluta röka men även en hel del om rökavvänjning och hur du kan bli helt nikotinfri.

I-EG - IL - M2-3


Meny - Sluta röka
Till förstasidan på www.sluta-röka.seHögst upp på sidan om att sluta rökaLängst ned på sidan om att sluta röka
SverigeUtomlandsFöretagNyheter